Лазерне видалення волосся бікіні

Лазерне видалення волосся бікіні є однією з найбільш затребуваних процедур у наших центрах Vse Gladko. У сучасному суспільстві до такого способу догляду за своїм тілом вдаються не лише дівчата, а й чоловіки.

Видалення волосся діодним лазером в зоні бікіні - справжній порятунок: процедура не займе більше 10 хвилин, вона абсолютно безболісна і має тривалий результат. Всього через 6-10 процедур ви помітите, що нове волосся перестало з'являтися зовсім, а шкіра стала більш гладкою і підтягнутою - це додатковий омолоджувальний ефект від діодного лазера.

Види лазерного видалення волосся бікіні

Епіляція в зоні бікіні може бути класичною або глибокою («тотальне бікіні»).

  • Той, хто вибирає класичний варіант, обмежується лише тими ділянками, які йдуть по контуру традиційного купальника.
  • У другому випадку ви позбудетеся волосся по всій області паху, внутрішньої сторони стегон і в міжсідничній зоні.

Ефективність лазерної епіляції доведена багаторічною практикою. Найсучаснішим і безпечним лазером для епіляції класичного і глибокого бікіні є саме діодний лазер.

Найсучасніше обладнання

Прийшовши в центр Vse Gladko, ви можете повністю довіритися багаторічному досвіду наших фахівців, які в обов'язковому порядку проходять навчальні курси по роботі з нашим обладнанням. Всі вони мають високу кваліфікацію, що дозволяє проводити процедуру лазерної епіляції волосся максимально ефективно з урахуванням індивідуальності вашої шкіри і типу волосся.

Що буде після процедури?

Вже після першого сеансу епіляції на оброблюваній ділянці тіла руйнується не менше 20% фолікулів волосся. При подальших процедурах результат зберігається, і під час кожного нового разу знищується не менше 15-20% волосяних цибулин.

Процедуру епіляції повторюють до повного припинення росту волосся. Сама кількість необхідних процедур та інтервали між ними - індивідуальні, все залежить від структури волосся пацієнта. Для різних ділянок тіла може вимагатися різна кількість повторень процедур, однак в середньому курс становить 6-10 сеансів при інтервалі в 1-2 місяці.

Як довго зберігається результат?

Досягнутий результат зберігається надовго, проте волосяні фолікули мають властивість відновлюватися: зазвичай термін коливається від 1 до 8 років - якраз той період, на який ви можете забути слово «епіляція». Період відновлення фолікул залежить виключно від індивідуальних особливостей людини (гормональний фон у першу чергу).

Ми пропонуємо по-справжньому європейську якість послуг!