Найефективніший лазер для видалення волосся

Лазерна епіляція є одним з найбільш затребуваних і популярних методів боротьби з небажаною рослинністю на обличчі і тілі. Секрет успіху процедури гранично простий - з її допомогою можна позбутися від волосків на досить тривалий період - до 5-8 років, а в деяких зонах - назавжди!

Лазерна епіляція вважається найефективнішою і безпечною процедурою видалення небажаного волосся.

ПЕРЕВАГИ ЛАЗЕРНОЇ ЕПІЛЯЦІЇ

Діодна епіляція є «золотим стандартом» в лазерній медицині. За технічними характеристиками її перевершує лише епіляція неодимовим лазером з більшою довжиною хвилі, проте принцип роботи такого обладнання трохи відрізняється. До того ж, тривалість неодимової епіляції та її вартість значно більші діодної.

Діодна лазерна епіляція можлива навіть на засмаглій шкірі, вона здатна видаляти волоски не тільки темних, але і світлих відтінків.

Діодні установки відносяться до обладнання останнього покоління і мають широкий спектр дій.

Фахівці центру лазерної косметології «Vse Gladko» вважають за краще використовувати діодне обладнання через його результативність, безпеку і універсальність. Ми працюємо тільки на діодних лазерах Adonnys і D-Las (США і Німеччина). Наші лазери мають всі необхідні сертифікати якості від світових асоціацій і ліцензії на роботу в Україні.

   

ЧОМУ ДІОДНИЙ ЛАЗЕР КРАЩИЙ?

  • Лазери діодного типу - найсучасніші і відносяться до дорогого обладнання, в зв'язку з чим їм у своєму розпорядженні тільки професійні клініки і центри естетичної медицини. У звичайних салонах краси такі апарати практично не зустрічаються.
  • Основна перевага діодних апаратів криється в їх здатності видаляти волоски на шкірі 1-4 фототипу. Іншими словами, вони однаково ефективні при епіляції і світлих, і темних волосків на світлій і темній шкірі.
  • Лазерне видалення волосся може проводитися контактним і безконтактним способом: все залежить від того, чи вступає в безпосередній контакт зі шкірою насадка лазера. Практика епіляції контактною насадкою збільшує ефективність епіляції!

А це точно назавжди?

Після курсу лазерної епіляції у деяких пацієнтів можуть з'являтися поодинокі ослаблені волосинки, для видалення яких можна приходити в центр раз на рік.

«Vse Gladko» — це турбота про вашу красу!