У чому різниця між ботоксом і диспортом?

Еліксиру вічної молодості, який всі намагаються знайти, не існує, звичайно. Однак сучасна медицина в своєму розпорядженні має цілий ряд ефективних і надійних формул для її продовження. І вже більше 30 років людство ними користується. Мова про спеціальні препарати - «декоратори», які допомагають успішно боротися, якщо не із самим старінням, то з його ознаками.

Диспорт чи ботокс: що обрати в боротьбі за молодість

У б'юті-індустрії сьогодні лідирують ботокс (Botox) і диспорт (Dysport) - його аналог, створений європейськими фахівцями. Чи існує проблема вибору між ними?

Препарат на основі ботулотоксину «Ботокс» став загальною назвою. Говорячи про нього, відразу ясно, що мова йде про уколи, які усувають мімічні зморшки на обличчі. Окрім Ботокса є й інший препарат зі схожим принципом дії - Диспорт. Обидва засоби широко поширені в косметології, оскільки допомагають прибрати зморшки навколо очей і губ, в міжбрів'ї, розгладити зморшки на лобі і шиї.

Можливо, комусь стане одкровенням, але диспорт і ботокс - не конкуренти в прямому сенсі слова, тому що вони працюють (можуть і повинні) в співдружності, тобто здатні страхувати і заміняти один одного в міру розвитку звикання пацієнта. Головна складова цих формул - ботулотоксин типу А, що означає: діють вони аналогічно, блокуючи нервово-м'язову передачу. Як результат - мускулатура стає несприйнятлива до нервового імпульсу, який скеровується мозком, мімічні м'язи розслабляються, згладжуються або зникають зовсім.

Якою буде тривалість ефекту?

Приблизно однакова - від 6 місяців до 1 року. Рівнозначний і час, необхідний препаратам для надання бажаного ефекту.

Це боляче?

Ні. Ми використовуємо спеціальні тонкі голки для ін'єкцій Ботокс, процедура проходить комфортно і швидко. Тривалість процедури становить від 3 до 5 хвилин. Анестезія не потрібна.

Кожен препарат має свої незначні особливості. Але в цілому і Ботокс, і Диспорт давно та успішно використовуються в косметології, довівши свою ефективність і безпеку.

Ботокс: характеристики

  • Перший ефект стає помітним на 2-5 день після ін'єкцій, і наростає протягом 2-х тижнів.
  • У більшості людей діє 2-4 місяці.
  • Ботокс використовується в косметології для усунення мімічних зморшок обличчя у дорослих.

Диспорт: характеристики

  • Перший ефект стає помітним на 2-5 день після ін'єкцій, і наростає протягом 2-х тижнів.
  • У більшості пацієнтів спостерігається більш тривалий ефект - 3-6 місяці (в залежності від індивідуальних особливостей організму).
  • Диспорт використовується для усунення вікових змін шкіри обличчя. Також його виконують для регулювання роботи м'язів, усунення пітливості тіла, для лікування захворювань центральної нервової системи.

Головне, що потрібно відзначити: ефективність препарату залежить від індивідуальних особливостей кожної людини. Є люди більш чутливі до Ботоксу, є люди більш сприйнятливі до Диспорту. По суті, всі наявні відмінності між ними важливі лише для фахівця, який вибирає препарат виходячи з індивідуальних особливостей пацієнта. Досвідчений лікар нашого Центру успішно здійснить введення будь-якого з препаратів.

На ваше питання: "То що краще обрати?", наша відповідь така:

Обираючи між ботоксом і диспортом, надайте перевагу грамотному лікарю.

Щоб зробити правильний вибір, потрібно прийти в наш центр на огляд лікаря-косметолога. Наші грамотні косметологи центру лазерної косметології Vsë Gladko проведуть огляд, зберуть анамнез, оцінять тип шкіри, кількість і глибину мімічних зморшок і підберуть вам той препарат, який буде відповідати особливостям вашого організму, типу шкіри та віку - все для того, щоб ви відчували себе чудово.

Не ризикуйте красою і здоров'ям, звертайтесь до фахівців у Vsë Gladko.